Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Dit privacybeleid legt in algemene termen hoe beschermen we de privacy van uw persoonlijke gegevens. Het zal van toepassing op alle persoonlijke gegevens die u verstrekt wanneer u zich bij ons registreert.

Welke informatie verzamelen wij?
De soorten persoonlijke informatie die wij van u verzamelen zal afhangen van de omstandigheden van het verzamelen en het type service die u aanvraagt. Bijvoorbeeld, wanneer u een product te kopen van deze website kunnen wij informatie verzamelen, zoals uw naam, e-mailadres, afleveradres, factuuradres en andere gegevens om uw aankoop relevant.
Zoals wij zijn wettelijk verplicht om uw toestemming voor het verzamelen van "gevoelige informatie" te verkrijgen, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent gegaan met het verzamelen van alle informatie voor gebruik geleverd aan ons in overeenstemming met dit beleid, tenzij u ons anders vertellen.

Hoe we informatie verzamelen
Wij kunnen persoonlijke informatie over u verzamelen wanneer u onze website bezoekt, wanneer u te maken met ons op via onze website, of wanneer u contact met ons in persoon hebben. Wij verzamelen geen persoonlijke gegevens zonder uw toestemming verzamelen. Wij zijn van mening dat uw toestemming wordt verleend wanneer u het nodig om een transactie te vergemakkelijken via deze website velden in te vullen.

Hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken
Meestal verzamelen uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
1. Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken
2 Om de uitlezing producten die u bij ons besteld heeft te leveren
3 .Om voorzien u van informatie over onze producten en diensten
4 .Om te vragen uw mening over onze producten, diensten, marketing en website.

Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden
Wij kunnen uw persoonlijke informatie aan anderen ter beschikking stelt voor het doel waarvoor de informatie werd verzameld of voor verwante doeleinden, bijvoorbeeld om een transactie te voltooien namens u of u te voorzien van een product dat u hebt aangeschaft. We betrekken van derden aannemers om diensten te verrichten voor ons, die erin bestaat met persoonlijke informatie die we hebben van de aannemer. Bijvoorbeeld, momenteel met derden aannemers om:
1. Lever gekocht van deze site producten
Twee. Zorg voor een elektronische overschrijving, credit card processing en aanverwante diensten rekening

De veiligheid van uw persoonlijke gegevens
Voerden we veilig uw persoonlijke gegevens en we zullen niet verhandelen, verhuren of verkopen. Wij zullen alle redelijke maatregelen nemen om veilig te houden alle informatie die wij over u hebben. Persoonlijke gegevens kunnen worden opgeslagen zowel elektronisch op onze computer systeem. Firewalls, wachtwoorden, anti-virus software en e-mail filter om al onze elektronische informatie te beschermen.

Het oplossen van uw zorgen
Als u vragen hebt over hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld of gebruikt, neem dan gerust contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk reageren op uw vraag of klacht.
Copyright © 2017 www.guusterbeek.nl. Powered by Guess Tassen
Uw ipadres is: 54.224.18.114     guess tassen , guess schoenen , guess horloge , guess horloge dames , guess tassen sale